Slaščičarna Bella

V centru Domžal – znanem kot SPB, smo našli miren, skriti kotiček;
katerega smo preuredili v slaščičarno, ki vam nudi tisti posebni trenutek, ko si lahko vzamete čas zase in za svoje bližnje.

Izbirate lahko med različnimi tortami, cakepopsi, popsicli, makroni, cupcaki, kozarčnimi sladicami, mini ter monoporcijskimi sladicami, kremšnitami, domačimi piškoti ter ostalimi sladicami in kompletki.
V slaščičarni Bella imamo v ponudbi zgolj to, kar sami izdelamo.
In ker so nam blizu naravne stvari izdelane na naraven način, umetne pijače na naših policah ne najdejo prostora.

V vročih poletnih dneh se lahko v slaščičarni osvežite z enajstimi različnimi okusi limonad, ki jih izdelamo s sadnimi pireji z visokim deležem sadja.
V ponudbi imamo tudi enajst okusov izjemno popularnega Bubble tea, Gin-Tonic, Spritz, naravne limonade, banana split in sadne kupe, ki jih naredimo na malce drugačen način.

Poleg širokega izbora sladic za najrazličnejše priložnosti ali za nežna in sladka crkljanja, je naša posebnost sladoled. Domač sladoled izdelan iz najbolj kakovostnih surovin, z bogatim in kremastim okusom, pri čemer velja izpostaviti, da so vsi sadni okusi veganski.

Najde pa se še kakšen poseben okus kot so sivka, gin tonic, unicorn, bela čokolada z baziliko in jagodo, korenček in še in še.

Naše vodilo je oseben pristop do vsake stranke posebej in da si v tem hitrem tempu življenja čisto vsak lahko vzame trenutek zase in za drobne užitke življenja.

Vljudno vabljeni v sladki kotiček pod imenom Bella.