Kontakt

Ker se termini za izdelavo tortic in sladic hitro polnijo, svetujemo da svoje naročilo oddate vsaj en teden pred dogodkom. Tako imamo tudi mi dovolj časa, da se posvetimo pripravi in izdelavi unikatnih tort in sladic za vas.

Za naročene tortice in sladice vam izdamo predračun. Ko je plačilo izvedeno je naročilo za tortico potrjeno. V primeru da naročilo odpoveste en teden pred izvedbo, vam avans v celoti povrnemo.

Možen je osebni prevzem tortic – med tednom od 10h do 14h in sobota/nedelja od 11h do 13h.

Po prevzemu tortice poskrbite za ustrezno ravnanje in sicer: Tortica mora biti vedno na ravni podlagi. Nikakor ne priporočamo da jo držite v rokah ali postavite na sedež. Embalažo se drži spodaj in ne ob strani. Za pot do 30 min zadostuje klima, za daljše poti pa priporočamo hladilni box. Po opravljeni poti tortico takoj shranite v hladilnik. Za neustrezno ravnanje po prevzemu ne odgovarjamo!

Seveda ponujamo tudi dostavo. Dostava v občino Domžale pride 5€, izven občine pa 0,6€/km. Če se odločite za dostavo obvezno sporočite v katerem časovnem okviru želite dostavo.

 

 

Pošljite povpraševanje

Kontakt
Varstvo osebnih podatkov *

Delovni čas:

Ponedeljek – petek     8:00 – 17:00

Sobota – nedelja         11:00 – 13:00

 

Naslov

Ljubljanska cesta 40, 1233 Dob

Telefon

051 262 988

Email

info@torte-bella.si

Oddajte naročilo

Ste že našli tortico ki si jo želite? Imate že izbrane okuse, dodatke in zbrane vse želje?

Potem vam bo spodnji obrazec prihranil čas, saj lahko tukaj kar takoj naročite tortico ali sladice.
Izpolnite vse podatke, v priponko po želji pripnite sliko tortice ki vam je všeč (ne nujno naše – sliko lahko najdete tudi na spletu) in pod dodatno sporočilo vpišite vaše želje glede barve, oblike,… ali pa preprosto samo na katero temo želite da je tortica in prepustite izdelavo po navdihu naše glavne slaščičarke.
Pod dodatno sporočilo lahko vpišete tudi katere sladice ste si izbrali, količino in okus.
Brez skrbi – če bi pred samo izdelavo še kaj potrebovali vas seveda kontaktiramo. Tudi če se z vaše strani pojavijo kakšne spremembe nas pokličete in se prilagodimo.
Samo še par klikov vas loči od našega sladkega razvajanja… Pa začnimo:

narocila
Plačilo *
Dostava *
Maximum upload size: 5MB

ZAUPALI SO NAM ŽE: